SADA Architects

Kwaliteit, uitstekende service, heldere presentatietechnieken  en continue innovatie.

Sada Architects is een jong vooruitstrevend ontwerpbureau op het gebied van architectuur en interieur. Wij zijn werkzaam door het gehele land  voor de particuliere en zakelijke opdrachtgever. Onze opdrachten bestaan uit verbouwingen, nieuwbouw villa’s, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, interieurs en openbare gebouwen.  Ongeacht de grootte, kenmerken onze ontwerpen zich als pragmatisch en vindingrijk in gebruik.  

Wij geloven in de combinatie van ontwerp en onderzoek en plaatsen mensen centraal in ons werk.

Architectuur is geen autonome discipline maar deel van het publieke domein. Na het gezamenlijk opstellen van een programma van eisen begint voor ons het ontwerpproces met een analyse van de context waarin het ontwerp zal bestaan. Op een heldere manier presenteren wij verschillende conceptmatige ontwerpvarianten die van invloed zijn op de ruimtelijke, sociale, ecologische en economische context.  We geven aan waar de kansen liggen en of deze voldoen aan de ambitie  van onze opdrachtgevers. Het verkregen concept dient als leidraad bij de verdere uitwerking van het ontwerp in de verschillende ontwerpfases. Hierbij besteden wij veel aandacht aan details, het gebruik van natuurlijke materialen, ambacht en innovatie en streven wij naar een zo laag mogelijk energieverbruik.    

Ervaren vakmensen met ambitie.

Sada Architects werd opgericht in 2018 en wordt geleid door 2 partners, Sara Bilge en Aday Citgez.

Sara Bilge werkte voorheen bij Office for Metropolitan Architecture (OMA)  in Rotterdam. Tijdens haar periode bij OMA heeft Sara gewerkt aan diverse projecten onder directe begeleiding van Rem Koolhaas. Sara werkte met name aan grootschalige internationale projecten waaronder: Axel Springer Campus (kantoor) in Berlijn, Hamad International Airport (masterplan) in Doha, Parc des Expositions (museum/galerie) in Toulouse, Skolkovo; Russia’s new ‘Silicon Valley’, nabij Moskou. Aday Citgez was voorheen werkzaam bij Van der Linde Architecten in Deventer. Als projectarchitect leidde Aday het ontwerp voor een breed scala aan projecten waaronder: prefab woningen in Nederland en Duitsland, luxe villa’s in Nederland, luxe vakantieresorts Tuscany in Aruba, diverse grootschalige woningbouwprojecten in Nederland, waaronder NOW in Utrecht en Villamenten in Zutphen.

SADA Architects

ir. Aday Citgez
ir. Sara Bilge

Contact

+316 25135525
info[at]sada-architects.nl

Back to top