Interieur Amstelveen

Van bouwkundige ingrepen tot het ontwerpen van de kleinste details in de meubels. Voor deze woning in Amstelveen is het hele interieur op maat ontworpen. De begane grond heeft een open plattegrond gekregen waarin de keuken centraal  staat. De enige afgesloten ruimte betreft de kinderkamer. Op de verdieping is er een extra badkamer en inloopkast

Van bouwkundige ingrepen tot het ontwerpen van de kleinste details in de meubels.
Voor deze woning in Amstelveen is het hele interieur op maat ontworpen. De begane grond heeft een open plattegrond gekregen waarin de keuken centraal  staat. De enige afgesloten ruimte betreft de kinderkamer. Op de verdieping is er een extra badkamer en inloopkast toegevoegd voor de masterbedroom. De zolder is getransformeerd tot kantoor en gastenverblijf.

Natuurlijke materialen en kleuren zorgen balans.
In de hal wordt je ontvangen door een prachtige travertin wand, op maat gesneden, die je samen met de eiken visgraat vloer begeleidt naar de woonkamer en keuken. Als contrast voor de lichte vloer en wanden is er voor een donkere keuken gekozen. Het gebruik van marmer (pietra brown) is toegepast in het kookeiland en eiken komt terug  in de donkere eiken keuken panelen.

In de badkamers en toilet zijn alle wanden en vloer afgewerkt in een matte travertin. De grote formaat tegels zijn op maat gesneden waardoor geen reststukjes ontstaan en het geheel mooi in elkaar overloopt wat zorgt voor rust en balans. De wastafels zorgen voor kleur en materiaal accenten. Uitgevoerd in hout met wit geaderde marmer (statuario) zorgt dit voor een subtiel contrast met de travertin.

Lees Meer Volledige beschrijving inklappen
Project completion

2018

Status

completed

Project Team

Aday Citgez and Sara Citgez

Back to top