Moda Trends

Moda Trends is een hippe juwelier in het centrum van Rijssen. Naast haar vaste collectie sieraden en horloges is er ook een wisselende collectie. Wij hebben er voor gekozen dit contrast zichtbaar te maken in de manier van etaleren en  door te voeren in materiaal en kleurgebruik. De vaste collectie wordt tentoongesteld in een lange

Moda Trends is een hippe juwelier in het centrum van Rijssen. Naast haar vaste collectie sieraden en horloges is er ook een wisselende collectie. Wij hebben er voor gekozen dit contrast zichtbaar te maken in de manier van etaleren en  door te voeren in materiaal en kleurgebruik.

De vaste collectie wordt tentoongesteld in een lange witte ‘vaste kastenwand’ uitgevoerd in hoogglans wit. Als speelse tegenhanger van deze strakke kastenwand wordt de wisselende collectie tentoongesteld in verplaatsbare staande glazen vitrines en matte vierkante vitrine ‘blokken’ op de grove bakstenen wand. Daarnaast is er ook een accentwand in zwart uitgevoerd, dit om de lange kastenwand te doorbreken. De strakke witte betonvloer staat weer in contrast met het plafond, waarbij de leidingen in het zicht zijn gelaten en de hoofdverlichting op een speelse manier tussen hangt.

Het resultaat is een overzichtelijke heldere interieur, chique hip maar toch laagdrempelig.

Lees Meer Volledige beschrijving inklappen
Project completion

2011

Status

Completed

Project Team

Aday Citgez and Sara Citgez

Back to top